Vuonna 2020 raha hallitsee kaikkea ihmisen toimintaa. Äärimmäiset elämäntavat ja rahanhimo ovat poikineet maailman vaarallisimman - ja samalla suosituimman viihdeohjelman - Tapporallin. Siinä kilpailijat yrittävät tuhota toisensa tähtäimenään 500:n miljardin euron palkinto.
Elokuva on tarina kahdesta yksinäisestä nuoresta, joiden tiet kohtaavat epätoivoisissa olosuhteissa. Mutta onko Tapporalli tälläkään kertaa armollinen...

Tapporalli 2020 on tuotantoyhteisö Tuskavision ensimmäinen mittava projekti. Kyseessä on vuonna 2002 julkaistu 69 minuuttinen rakennuspalikka-nonimaatio. Elokuvan suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi Tuskavision aktiivijoukko Johannes Rojola, Ville Pokki ja Rami Airola. Mukana myös Jari Nieminen, Markus Rantanen ja mahtava thrash metal -bändi G.O.R.E.!

Saatavuus

Elokuvasta on liikkeellä muutama ultraharvinainen VHS-kopio. Vielä harvinaisempi on VHS-kopio elokuviin liittyvillä extroilla! Johannes Rojolalta kannattaa kysellä suoraan DVD versiota. VHS kopioita ei ole saatavilla.

DVD:n hinta on 12 euroa (sisältää postikulut). DVD saattaa ilmestyä yhtäkkiä myös myyntiin jonnekkin joskus jossain. Pitäkää silmät ja korvat auki.

CD-versiota ei voi tilata, se pitää noutaa.


2020
Tekniset tiedot
Arvostelut
Making Of
Haastattelut
Ladattavaa
Soundtrack
Credits