JOHANNES ROJOLA on vuonna 1982 syntynyt turkulainen muusikko, joka tuli monelle tutuksi vuoden 2007 kesähitistään Lennetään avaruustanssiin.

Lähinnä roskaelokuvamusikiin säveltämisessä kunnostautuneen artistin uusin levy "MEAT FROM BOERS" on hänen toinen soololevynsä. Ensimmäinen albumi on kulttiklassikoksi muodostunut "Rakkauden arkku" joka ilmestyi 2002. Rojolan musiikissa on aina yhdistynyt ennakkoluulottomuus, tyylitaju sekä positiivinen energia.

MYSPACE.COM/JROJOLA
MIKSERI.NET/ROJOLA
JOHANNESROJOLA.COM

* Lataa Meat From Boers -single *
160kbs MP3

Testosteronia huokuva MEAT FROM BOERS on todellisille voittajille tarkoitettu alkuvoimainen energiapaketti. Raidat 1-7 on miksattu yhteen tauottomaksi rytmikokonaisuudeksi, joka treenaa ja valmistaa kuuntelijansa kohtaamaan tärkeimmän tavoitteensa - Börsin lihan. Börs on tunnettu yökerho Turun kuumassa ytimessä, josta vain todelliset voittajat saavat mukaansa maineikasta Börsin lihaa.

Levy on tuotettu ROYAL JOHN -studiossa Turussa kesällä 2007. Musiikki on sävelletty kokonaisuudessaan ilmaisella JESKOLA BUZZ -sekvensserillä ilmaisia VST-syntetisaattoreita hyödyntäen. Studion sydämenä virkaa toimitti seitsemän vuotta vanha Windows 98 -pohjainen PC-tietokone.

© JOHANNES ROJOLA 2007


LOPPUUNMYYTY

Kiitos kaikille ostajille!

valokuvat: JARI NIEMINEN
.